Bij jou in de buurt

Neem contact op!

Bij jou in de buurt

Naast de openingsuren van ’t Spoor organiseren we samen met jongeren en netwerkpartners ook nog tal van andere projecten in het Oldambt, zoals bijvoorbeeld Anime Bijeenkomsten en LHBTIQ+ avonden.Jongerenwerkers Rens, Arshed en Merijn zijn veel op pad, in de dorpen en wijken van ‘t Oldambt kun je ze tegenkomen. Je kunt ze van alles vragen of je ideeën delen! Je herkent ze aan hun zwarte jassen/truien waar groot "jongerenwerk" op staat. Via hun Instagram accounts kun je ze volgen en ze altijd een bericht sturen. 

Rens en Mandy
Jongen op skatebord

Waar jongerengroepen zijn die initiatieven willen ontplooien, sluit een jongerenwerker aan om te kijken naar de mogelijkheden, verbindingen en haalbaarheid. 


Een recent voorbeeld is een groep jongeren die een eigen plek mist in Nieuwolda, samen met de jongerenwerker worden de mogelijkheden verkent en ondersteunt de jongerenwerker de jongeren in dit proces. 

Jongen op skatebord

De jongerenwerkers helpen ons mee onze droom te realiseren en het is super dat ze ook nog ’s avonds om 9 uur nog bij ons willen komen.” Luke, Roy, Eline en Lisanne.